BH Kajaskiven Pulskaneilikka "Lempo"

Lempo keväällä 2017


Lempo KoiraNetissä

sukupuoli: narttu
syntynyt: 2.4.2014 
vanhemmat: Kukkipuun ViertuPEHA-A, PERA-A, BH, TK1 Kajaskiven Nattura

kasvattaja: Noora Törnqvist, Kajaskiven kennel
kotipaikka:
 Helsinki

¤ lonkat: A/A
¤ kyynärät: 0/0
¤ polvet: 0-0
¤ silmät:  terveet (ppm)  (tark.8/21)

¤ prcd-PRA: terve (polveutumisen perusteella)
¤ Pompen-tauti: terve (polveutumisen perusteella)
¤ DM: kantaja (geenitestin perusteella)

¤ Luonnetesti +82 p. (8/2017)
¤ BH (10/2018)
¤ Jälkeläiset:  Kajaskiven L-pentue 3/2018 (2n), Villasukan pentue  9/2019 (4u + 1n),  Lempo soikoon -pentue 11/2021 (1u+5n)

Ajatuksiani Lemposta 1/2018 ennen L-pentujen syntymää:
"Lempo on huhtikuussa 4 vuotta täyttävä sijoitusnarttuni, joka asuu Helsingissä kerrostalossa lapsiperheessä. Lempon laumaan kuuluu myös samanrotuinen vanhempi herrakoira. Lempo on ystävällinen, toimintaintoinen ja reipas neiti, jonka kanssa harrastetaan aktiivisesti pelastusetsintää ja tähtäimessä on hälytysryhmässä toimiminen oikeissa etsintätilanteissa viranomaisten apuna. Lempo on parhaimmillaan etsintätehtävissä maastossa ja raunioilla, jossa se toimii hyvin motivoituneesti ja itsenäisesti. Lempo on hyvin motivoitavissa ruualla ja se tykkää myös leikkiä, joskin leikkiminen jää aina kakkoseksi ruualle. Ei ongelmia erilaisten äänten tai alustojen suhteen. Vaikka Lempo on nopealiikkeinen aktiivinen koira, niin se osaa myös rauhoittua, kun mitään erityistä ei tapahdu ja sisällä se käpertyy mieluiten sohvan pehmeimpään nurkkaan nukkumaan kettukiepille. Lempo on luonnetestattu loppupistein +82.
Ulkonäöltään Lempo on kaunis- ja terverakenteinen keskikokoa hieman pienempi narttu. Lempon lonkat ovat mallia A/A, kyynärät 0/0, polvet ja silmät terveet (tarkastettu viimeksi 8/17, silmässä pieni ppm-rihma jolla ei merkitystä). Prcd-pra:n ja Pompen - taudin suhteen tervegeeninen vanhempien tulosten perusteella. Lempo on DM-kantaja, josta syystä sulhaseksi on valittu DM-tervegeeninen uros ja tulevat pennut voivat olla korkeintaan tämän sairauden kantajia mutta eivät voi sairastua. Lempo on ollut koko elämänsä ajan terve, ei ruoka-aineallergioita, ihottumaa tms." (NT 1/2018)

3 vuotiaana

Kevät 2017

1 vuotiaana

2 vuotiaana